Tävlingsregler

Instagramtävling

Tävling! Vilket är ditt bästa tips för trädgården?

Tävlingsregler

Tävlingen pågår från den 8 april till och med den 28 april. Tävlingen arrangeras av Dalarnas trädgårds- och hantverksmässa i Tällberg.

Tävlingsinlägget ska vara hämtade från din egen trädgård. Du ska motivera varför ditt tips är så bra och vad det hjälper till med. Inlägget måste taggas med både #tohtällberg och @tradgardochhantverk för att kunna vara med och tävla. Ditt inlägg måste kunna ses av alla, vara offentligt, annars ser vi inte ditt bidrag.

Vinnarna i tävlingen utses av Dalarnas trädgårds- och hantverksmässa och kontaktas senast den 5 maj. Resultatet kan inte överklagas. Vinst kan inte bytas mot pengar eller annat datum eller produkt. Vinnaren meddelas genom att vi skickar ett meddelande på Instagram till vinnaren. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren själv. Värdet på vinsterna uppgår till max 1500 kr.

Du måste vara över 18 år för att kunna delta i tävlingen samt följa Instagrams regler. Du måste inneha ett eget Instagramkonto och ha en fullständig version av Instagram installerad. 

Tävlingen är inte sponsrad, stöttad eller administrerad av Instagram.

Priserna består av ett prisbord med produkter från Nelson Garden, Gardena, Gjordnära, Rölunda gård, Mora bryggeri och mässan.

Hur tävlar du? Använd en bild som visar ditt tips och skriv en kort beskrivning varför just detta tips är så bra. Det kan vara ett tips för odling i ditt grönsaksland, inredningsdetalj, designidé för trädgården eller något som bidrar positivt till eller förenklar arbetet i trädgården. 

Du lägger upp bild och text i ditt egna Instagramflöde och taggar inlägget med #tohtällberg för att kunna vara med och tävla.