Tävlingsregler

Instagramtävling

Tävling! Vad gillar du bäst med din trädgård?

Tävlingsregler

Tävlingen pågår från den 25 april till och med den 4 maj. Tävlingen arrangeras av Dalarnas trädgårds- och hantverksmässa i Tällberg.

Tävlingsinlägget ska vara från din egen trädgård. Du, eller närstående, ska ha tagit bilden själv och du får inte använda andras bilder. Du ska motivera varför du gillar denna del av din trädgård. Inlägget måste taggas med #tohtällberg för att kunna vara med och tävla. Ditt inlägg måste kunna ses av alla, vara offentligt, annars ser vi inte ditt bidrag.

Vinnaren i tävlingen utses av Dalarnas trädgårds- och hantverksmässa och kontaktas den 5 maj. Resultatet kan inte överklagas. Vinst kan inte bytas mot pengar eller annat datum eller produkt. Vinnaren meddelas genom att vi skickar ett meddelande på Instagram till vinnaren. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren själv. Värdet på vinsten uppgår till 2300 kr.

Du måste vara över 18 år för att kunna delta i tävlingen samt följa Instagrams regler. Du måste inneha ett eget Instagramkonto och ha en fullständig version av Instagram installerad. 

Tävlingen är inte sponsrad, stöttad eller administrerad av Instagram.

Första pris är en övernattning med middag och frukost för 2 personer den 12-13 maj (fredag-lördag) på Hotell Villa Långbers i Tällberg i samband med att Dalarnas trädgårds- och hantverksmässa arrangeras.

Hur tävlar du? Använd en bild från din egen trädgård som visar vad du gillar mest med din trädgård och skriv en kort motivering varför du gillar just denna del i din trädgård. Det kan vara en skön utemiljö, en rabatt, en passage, ett växthus, en växt eller ditt grönsaksland. 

Du lägger upp bild och text i ditt egna Instagramflöde och taggar inlägget med #tohtällberg för att kunna vara med och tävla. 

Tävlingen pågår från den 25 april till och med den 4 maj. Du måste vara över 18 år för att kunna delta i tävlingen samt följa Instagrams regler. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste inneha ett eget Instagramkonto och ha en fullständig version av Instagram installerad. Tävlingen är inte sponsrad, stöttad eller administrerad av Instagram.